tisdag 24 november 2015

Nytt projekt och galabild!

Hejsan! Tänkte kika in en sväng för att informera om en livsviktigt sak. Nämligen mitt och Bellas nya projekt. Det är något vi har tänkt på länge men aldrig riktigt kommit till skott med. Kanske för att vi har känt att vi inte har vetskapen och redskapen som behövs. Det sket vi i för några dagar sedan och satt oss ner för att köra igång.

*Trumvirvel*
Mina hennar och hennar, låt mej presentera svenskfinlands nyaste pod!


"Rösterna bakom den här podden heter Lina & Bella, två 19-åriga fantastiska brudar från Vasa. Den ena studerar i Åbo och den andra i Helsingfors. Annars är de båda lika lill-gammla, roliga och fulla av åsikter. Vi tycker att svenskfinland saknar lite edge och skitsnack, därför är vår pod här för att fylla den luckan. Här diskuterar vi om oss själva, om er och om andra finlandssvenskar. Ta det mesta med en nypa salt, och glöm inte tequilan och citronen!"


Kan inte säga annat än att det här är det roligaste projektet jag har jobbat med, någonsin. Klicka på play, luta er tillbaka och lyssna. Har ni kommentarer är det bara att kontakta oss på FB, bloggen eller på gatan. (Om ni lovar att inte säga något kan jag berätta att ett nytt avsnitt är på kommande före denna veckas slut!)

Dessutom har jag ju glömt att visa hur vi såg ut på galan. Det verkar vara en obligatorisk bild på alla bloggar just nu. Ta detta tillfälle i takt och beskåda oss, riktigt noga. Vi är sällan så här 'opp sträka'.

Tack till Sara Viklund på Hairhouse för frisyen. Bilden är från radio x3m:s instagram.

2 kommentarer :

  1. Va härligt att ni har starta podd å va härlit att du talar dialekt! :D Hoppas ni kommer babbla myki om feminism å andra intressanta ämnen! Blir myki utropstecken här nu men ja måst lägg till ett par ännu, för ja så en bild på din undercut på Bellas blogg å så att du har the symbol of the deathly hallows (om jag så rätt?), så himla snyggt!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååh, tack! :D Jo, du har helt rätt de e no den symbolen!

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar